Persbericht 01-06-18

CULTURELE MANIFESTATIE 2019

 

Op 9 en 10 maart 2019 barst in heel Geesterhage de 12e editie van de Culturele Manifestatie los.

De organisatie wil alle verenigingen en groepen in de gemeente Castricum die zich bezig houden met zang, dans, muziek, poëzie, theater, beeldende  vormgeving en andere culturele “uitspattingen” tijdig in de gelegenheid stellen dit in hun agenda voor volgende seizoen in te plannen.

Het was in 2017 een geweldig succes en het bestuur van de stichting Culturele Manifestaties Castricum staat in de startblokken om met de voorbereidingen voor 2019 te beginnen.

Op deze website www.culturelemanifestatiecastricum.nl is alvast het nieuwe inschrijfformulier te vinden; de deelnemers aan vorige Manifestaties krijgen na de zomervakantie automatisch bericht via hun mailadres.